Gebakken rijst met scampi’s

Gebakken rijst met scampi’s

Allergenen

Selder , Schaaldieren , Eieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ontdooi de erwtjes.

  2. Pel de ui en snipper fijn. Snij de wortelen, puntpaprika en selder in kleine blokjes. Snij blaadjes en steeltjes van de koriander fijn.

  3. Klop de eieren los, kruid met peper en zout en roerbak in arachideolie. Haal uit de pan en hou warm.

  4. Pel de scampi’s en kruid met peper en zout. Bak net gaar in arachideolie, haal uit de pan en hou warm.

  5. Verwarm de wok, voeg een scheut arachideolie toe en roerbak de uisnippers zacht. Voeg de erwtjes, wortel, selder en puntpaprika toe en roerbak beetgaar. Schep de rijst erdoor, bak mee en kruid met peper.

  6. Breng op smaak met sojasaus, sriracha en sesamolie. Schep het ei, de scampi’s en koriander erdoor en serveer.