Biryani rijst met scampi en saffraan

Selder , Schaaldieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.
-
Meng de scampi’s met de yoghurt, tomatenblokjes, het saffraanpoeder en de rozijnen.
-
Pel en rasp de gember en meng ook onder de scampi’s.
-
Laat 30 min marineren in de koelkast.
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Was de rijst in koud water tot het water helder is.
-
Stoof de ui aan in een kookpot met olijfolie en voeg de gewassen rijst toe. Voeg 300 ml water en het bouillonblokje toe.
-
Laat de rijst zachtjes koken tot hij volledig gaar is.
-
Voeg de gemarineerde scampi’s toe en laat samen met de rijst garen. Kruid met peper en zout.
-
Dresseer in een diep bord.