Chili con carne
Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Pel de ui en de look. Snipper de ui en pers de look fijn. 
- 
                    
                    Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en chilipeper. Snij de paprika in blokjes. Snipper de chilipeper fijn. 
- 
                    
                    Verhit wat arachideolie in een stoofpot. 
- 
                    
                    Bak het gehakt rul. 
- 
                    
                    Voeg de ui, look en chilipeper toe en bak mee. 
- 
                    
                    Roer de paprikastukjes en tomatenpuree erdoor. 
- 
                    
                    Blus met de tomatenblokjes en 250 ml water. 
- 
                    
                    Voeg het rundsbouillonblokje en de komijn toe. Breng aan de kook. 
- 
                    
                    Dek af en laat 1 u op een zacht vuur sudderen of zet 1 u in de oven op 140°C. 
- 
                    
                    Laat de rode bonen en maïs uitlekken. 
- 
                    
                    Voeg de uitgelekte bonen en maïs toe en laat nog 5 min koken. 
- 
                    
                    Snipper de koriander fijn en roer door de chili. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                