Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de diepvriesvis minstens 2 u ontdooien in de koelkast.
-
Pel de uien en snipper fijn.
-
Stoof de uisnippers aan in olijfolie, zonder ze te laten kleuren.
-
Voeg het komijnpoeder en de korianderzaadjes toe en roerbak kort.
-
Voeg de tomaten toe en laat 15 min garen op een zacht vuur.
-
Spoel de bonen en laat uitlekken.
-
Snij de vis in hapklare stukken.
-
Schep de bonen door het tomatenmengsel en laat doorwarmen. Breng op smaak met peper, zout en tabasco.
-
Leg de vis erin en schep er wat warme saus over.
-
Laat 7 min garen.
-
Werk af met takjes verse koriander. Serveer met gekookte witte rijst en gordita’s.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven