Chili con pescado

4Vis30minPrint
Ingrediënten
  • 4 kabeljauwhaasjes van 125 g (diepvries)
  • 400 g Boni bio gepelde tomaten
  • 3 kl komijnpoeder
  • 12 korianderbolletjes
  • 3 uien
  • tabasco
  • 1 blik Boni rode bonen
  • 2 zakjes Boni Selection snelkookrijst
  • gordita’s
  • Boni Selection olijfolie
  • 1 potje verse koriander
Recept
  1. Laat de diepvriesvis minstens 2 u ontdooien in de koelkast.
  2. Pel de uien en snipper fijn.
  3. Stoof de uisnippers aan in olijfolie, zonder ze te laten kleuren.
  4. Voeg het komijnpoeder en de korianderzaadjes toe en roerbak kort.
  5. Voeg de tomaten toe en laat 15 min garen op een zacht vuur.
  6. Spoel de bonen en laat uitlekken.
  7. Snij de vis in hapklare stukken.
  8. Schep de bonen door het tomatenmengsel en laat doorwarmen. Breng op smaak met peper, zout en tabasco.
  9. Leg de vis erin en schep er wat warme saus over.
  10. Laat 7 min garen.
  11. Werk af met takjes verse koriander. Serveer met gekookte witte rijst en gordita’s.
< naar recepten