Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kruid de kipkoteletten met peper, zout en kippenkruiden.
-
Bak krokant in een diepe pan met wat hete olijfolie. Haal het vlees uit de pan en hou opzij.
-
Pel de uien en look en snipper alles fijn.
-
Stoof aan in dezelfde diepe pan van het vlees.
-
Snij de 2 piccantina’s open en verwijder de zaadjes. Spoel ze kort.
-
Voeg de piccantina’s en ketchup toe aan de uien en stoof kort mee.
-
Voeg nu de kip terug toe.
-
Giet de kippenbouillon en tomatenblokjes erbij en laat alles zachtjes stoven gedurende 45 min onder deksel.
-
Was de paprika’s en snij in fijne brunoise.
-
Haal de gare kipkoteletten uit de pan, laat even afkoelen en pluk het vlees van de beentjes.
-
Voeg de verschillende bonen, de maïs en de paprika’s toe aan de pan. Laat nog ± 15 min stoven onder deksel.
-
Voeg het kippenvlees terug toe en kruid met peper en zout.
-
Serveer de chili met kip met taco’s, zure room, limoen en flink wat koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven