Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de geroosterde paprika’s in reepjes.
-
Laat de rode en zwarte bonen uitlekken en spoel ze kort.
-
Bak de Mexicaanse groentemix aan in olie. Kruid met peper, zout, komijn en koriander.
-
Voeg de tomatenstukjes toe en laat even sudderen.
-
Doe de bonen en paprikareepjes erbij. Breng op smaak met lookpoeder, tabasco en fajitakruiden.
-
Verwarm de gorditas onder de grill.
-
Serveer de chili sin carne met guacamole, jalapeños, zure room en gorditas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven