Verse spaghetti met kerstomaatjes, look en basilicum

4Geen vlees/vis15minPrint
Ingrediënten
  • 1 portie verse spaghetti
  • 1 teentje look
  • 250 g gekleurde rijpe kerstomaatjes
  • 1 bosje basilicum
  • Boni Selection Griekse olijfolie
  • 1 el wittewijnazijn
Recept
  1. Pluk de blaadjes van de basilicum en scheur grote exemplaren eventueel in stukken.
  2. Halveer de kerstomaatjes en doe ze in een kom met de fijngesnipperde look.
  3. Besprenkel royaal met olijfolie en schep er basilicumblaadjes en witte wijnazijn bij. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout en laat rusten.
  4. Breng een pot ruim licht gezouten water aan de kook.
  5. Kook de verse pasta in 2 à 3 min beetgaar.
  6. Giet de pasta af en schep door de tomaatjes.
  7. Serveer onmiddellijk.
< naar recepten