Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk de blaadjes van de basilicum en scheur grote exemplaren eventueel in stukken.
-
Halveer de kerstomaatjes en doe ze in een kom met de fijngesnipperde look.
-
Besprenkel royaal met olijfolie en schep er basilicumblaadjes en witte wijnazijn bij. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout en laat rusten.
-
Breng een pot ruim licht gezouten water aan de kook.
-
Kook de verse pasta in 2 à 3 min beetgaar.
-
Giet de pasta af en schep door de tomaatjes.
-
Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven