Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Steek afwisselend kerstomaatjes en blaadjes basilicum op lange prikkers.
-
Borstel in met olijfolie.
-
Gril 4 min op de indirecte warmte van de barbecue, regelmatig kerend.
-
Besprenkel met balsamicoazijn en olijfolie.
-
Kruid met versgemalen peper en zeezout. Verscheur er blaadjes verse basilicum over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven