Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaatjes in kleine stukjes en doe in een kom.
-
Pel 1 teentje look en pers het uit boven de tomatenstukjes.
-
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes en schep door de tomaatjes. Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij het ciabattabrood in plakjes en bestrijk ze met olijfolie. Rooster ze in de oven.
-
Wrijf het warme brood in met een doorgesneden teentje look.
-
Verdeel de tomatenmengeling over het brood en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven