Bruschetta met tomaat en buffelmozzarella

Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de tomaten in partjes en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes en doe in een kom. Pel 1 teentje look en pers het uit boven de tomatenstukjes.
-
Hou enkele basilicumblaadjes apart en scheur de rest in stukjes. Schep ze door de tomaten. Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Snij de mozzarellabolletjes in fijne plakjes.
-
Bestrijk de sneetjes ciabatta met olijfolie. Rooster ze in de oven of broodrooster.
-
Pel het 2de teentje look en snij middendoor. Wrijf de warme sneetjes in met het doorgesneden teentje knoflook.
-
Verdeel de tomatenstukjes over de ciabattasneetjes. Schik de plakjes mozzarella erop. Druppel er nog wat olijfolie over. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met een blaadje basilicum.