Bruschetta met tomaat

Bruschetta met tomaat

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 5c6fb31bb7a776d5614950dc3a6aeeb04580d6c6dee1125319a2149429705051.jpg

    Snij het brood in sneden van 1,5 à 2 cm dik.

  2. 16607401fb89a2727628218ce08808a26b1f492eeba87975168cdab2318036c6.jpg

    Giet olijfolie in een platte kom en dompel elke snede in de olijfolie. Leg op een grill met aluminiumfolie.

  3. Verwarm de oven voor op 150°C.

  4. b0b349c0460e59d819bbda92c143d080e51c670966f82a1dd6d5e83e323e845d.jpg

    Bestrooi elke snede brood met lookpoeder en goed wat grof zeezout. Steek de sneden brood in de voorverwarmde oven gedurende 5 tot 10 min, tot het brood krokant is.

  5. 694a0b3c9b57419354a0e385bffaf6a32bb5813237c66cf7b3e7f2aeec40ad1a.jpg

    Spoel de tomaten, verwijder het kroontje, snij eerst in sneetjes en daarna in stukjes.

  6. e01579ca88aa80a704ebbc3dfecf1ad2099086633ec3c316f6d946ea4fc195e3.jpg

    Haal de gebakken broodsneden uit de oven en leg op een schotel. Bedek rijkelijk met de tomatenstukjes.

  7. 4b3a8d3e2c949947959bd187e132813ba7355a6c59db68275c9c1ab944346fdd.jpg

    Werk af met een streepje olijfolie en wat extra grof zeezout.