Bruschetta met tomaat, peterselie en champignonpens PT30M 6 porties 1 ciabattabrood 1 teentje knoflook 1 witte pens met champignon 2 el bladpeterselie Spar olijfolie 2 grote tomaten Spar boter

Bruschetta met tomaat, peterselie en champignonpens

db56d3629b8dbe4648656d7d0da792a2c066ad45d570e644631a48dd9232bc8e.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tomaten in partjes en verwijder de zaadjes. Snij het vruchtvlees in stukjes. Snij de bladpeterselie fijn en schep ze met 2 eetlepels olijfolie door de tomatenblokjes. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Plaats in de koelkast.

  2. Verwijder het velletje van de witte pens en snij in plakjes. Bak ze aan beide zijden in boter.

  3. Snij de ciabatta in sneetjes. Bestrijk de sneetjes ciabatta met olijfolie. Rooster ze in de oven of broodrooster.

  4. Wrijf de warme sneetjes in met het doorgesneden teentje knoflook. Verdeel de tomatenmengeling erover. Dek af met een plakje worst.

  5. Schik op een schotel of bord en serveer onmiddellijk.