Bruschetta met tomaat, peterselie en mortadella PT30M 6 porties 2 el Boni olijfolie 2 middelgrote coeur de boeuftomaten 6 sneetjes ciabatta teentje knoflook Spar mortadella 2 el bladpeterselie

Bruschetta met tomaat, peterselie en mortadella

53c9b59cab394c930b4108c253da0bb54fbb5779574d62dab2d328091e723cab.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij 2 middelgrote coeur de boeuftomaten in partjes, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij 2 el bladpeterselie fijn en schep met 2 el Boni Selection olijfolie door de tomaten. Kruid met peper en zout. Bestrijk 6 sneden Spar ciabatta met olijfolie en rooster ze in de oven of broodrooster. Wrijf het brood in met 1 doorgesneden teentje look. Verdeel de tomaten erover en dek af met een halve snede opgevouwen Spar mortadella.