Spaghetti met grote garnalen en kleurige kerstomaatjes

Schaaldieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de garnalen ontdooien en uitlekken.
-
Snij de kerstomaatjes in partjes.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en hou warm.
-
Pel de teentjes look en snipper fijn. Pluk de blaadjes bladpeterselie en hak fijn.
-
Verhit een klontje boter in een grote pan. Bak de garnalen samen met de look en kruid met peper en zout. Voeg de kerstomaatjes toe en roerbak 1 minuut.
-
Schep het geheel samen met de gehakte peterselie door de pasta en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven