Spaghetti met grote garnalen en kleurige kerstomaatjes

8Schaal-/Schelpdieren30minPrint
Ingrediƫnten
  • 400 g zeewatergarnalen, ontdarmd en geblancheerd
  • 1 verpakking capellini
  • 500 g tricolor kerstomaatjes
  • 4 teentjes look
  • 4 eetlepels bladpeterselie
  • Spar boter
Recept

1. Laat de garnalen ontdooien en uitlekken.
2. Snij de kerstomaatjes in partjes.
3. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water, giet af en hou warm.
4. Pel de teentjes look en snipper fijn. Pluk de blaadjes bladpeterselie en hak fijn.
5. Verhit een klontje boter in een grote pan. Bak de garnalen samen met de look en kruid met peper en zout. Voeg de kerstomaatjes toe en roerbak 1 minuut.
6. Schep het geheel samen met de gehakte peterselie door de pasta en serveer onmiddellijk.

< naar recepten