Choe chi pla: gebakken zeebaars met bamboe en boontjes in rode curry

Vis en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de steel van de chilipeper en snij in lange repen.
-
Bereid de jasmijnrijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verhit wat arachideolie in een antikleefpan of wok. Roerbak de prinsessenboontjes beetgaar.
-
Voeg de uitgelekte bamboescheuten toe.
-
Hou de gewokte groenten even apart tot gebruik.
-
Voeg wat extra arachideolie toe aan de wokpan. Bak de zeebaars aan beide zijden goudbruin. Start met de velkant. Bewaar apart tot gebruik.
-
Giet 200 ml van de kokosroom in een wok en breng aan de kook. Laat al roerend koken tot de kokosroom een dikke pasta wordt.
-
Roer de currypasta door de kokosroom.
-
Voeg de overige kokosroom, chilipeper en suiker toe.
-
Laat nog enkele min rustig koken. Breng op smaak met de vissaus en zeste van 1 limoen.
-
Laat de zeebaars en groenten opwarmen in de saus en serveer met jasmijnrijst en enkele kwartjes limoen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven