Gevuld haantje en couscous met abrikozen en rozijntjes

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de couscous in een kom en giet de warme groentebouillon erover. Laat de couscous wellen.
-
Snij de abrikozen in kleine stukjes. Laat de rozijntjes weken in wat groentebouillon.
-
Voeg de abrikoosstukjes en rozijntjes toe aan de warme couscous. Kruid met peper en zout. Hou warm.
-
Pel de uien en snij in fijne reepjes. Stoof ze aan in een klontje boter tot ze gaar zijn.
-
Bak de haantjes aan alle zijden aan in een klontje boter. Gaar verder in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 15 minuten.
-
Haal de haantjes uit de oven en snij middendoor.
-
Schik een half haantje op het bord.
-
Doe de couscous met abrikoosstukjes en rozijntjes in een kommetje. Druk goed aan. Keer het kommetje om en zet op het bord. Serveer de gebakken ui erbij.