noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Maak de verse spruitjes schoon. Snij het voetje van elke spruit. Snij kruiselings in en verwijder indien nodig de buitenste blaadjes.
-
Breng een pan water aan de kook. Kook de spruitjes hierin beetgaar.
-
Bak de kipfilets aan alle zijden goudbruin in boter. Kruid met versgemalen peper en zeezout. Schenk de cognac in de pan en flambeer. Blus met de gevogeltefond. Haal het vlees uit de pan en laat verder garen in de oven.
-
Schenk de room in de braadpan en laat iets inkoken. Kruid met peper en zout.
-
Verhit 4 eetlepels boter in de wok op een hoog vuur. Voeg de spruitjes, kastanjes en het citroensap toe en roerbak. Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij het vlees in plakjes en schik op voorverwarmde borden. Nappeer de cognacsaus erover en garneer met reepjes abrikoos en een plakje stervrucht. Serveer met de geroerbakte spruitjes, aardappelgratin of artisanale kroketten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven