Gevulde tortillakommetjes

Gevulde tortillakommetjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Wrijf de wraps in met olijfolie. Plooi ze in de kommetjes en bak 5 min krokant op 180°C.

  2. Pel de rode ui en het teentje look. Snipper ½ rode ui en 1 teentje look fijn.

  3. Snij de chilipeper fijn. Bak met het gehakt aan in 1 el olijfolie. Kruid met peper, zout, komijn- en paprikapoeder.

  4. Bak de tomatenpuree mee en laat nog 5 min sudderen.

  5. Verwijder de schil van de avocado, snij in partjes en besprenkel met limoensap.

  6. Verdeel het gehakt over de tortillakommetjes. Verdeel de kaas over het gehakt.

  7. Warm kort op in de oven op 180°C tot de kaas gaat smelten.

  8. Werk af met zure room en stukjes avocado en verse koriander.

  9. Laat de bonen en maïs uitlekken.

  10. Ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes.

  11. Snipper de rest van de rode ui fijn.

  12. Meng de rode ui met de bonen, maïs en tomaat. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en een beetje limoensap.

  13. Serveer de rode bonensalade bij de opgevulde tortilla’s.