Pastasalade met druiven, kalkoenstukjes, broccoli en gebakken geitenkaas PT1H 4 porties 80 ml frambozenazijn 30 ml Boni acaciahoning 50 g bloem 100 g paneermeel 50 g Parmezaanse kaas 200 g Italiaanse druiven 40 g Boni mosterd 600 g Spar kalkoen 1 zakje vanillesuiker 300 g casarecce 120 ml arachideolie 1 rode ui 1 broccoli 4 ronde Spar Chèvrardennes geitenkaasjes 2 Spar eieren

Pastasalade met druiven, kalkoenstukjes, broccoli en gebakken geitenkaas

0fde157ca4e62c3db2689027bd8a575ae5aa6bcdc7b40a97403fd72b682be0a5.jpg

Allergenen

Melk , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de casarecce beetgaar volgens de bereidingstijd op de verpakking.

  2. Giet af en spoel koud onder stromend water. Laat uitlekken.

  3. Snij de roosjes van de broccoli.

  4. Blancheer 2 à 3 min in gezouten, kokend water.

  5. Spoel koud onder stromend water en laat uitlekken.

  6. Pel de rode ui en snij in halve ringen. Spoel onder koud water om de smaak te verzachten.

  7. Dressing: meng de mosterd, honing, frambozenazijn, arachideolie, vanillesuiker, zwarte peper en het zout met elkaar.

  8. Halveer de druiven.

  9. Snij de kalkoensneden in reepjes.

  10. Verhit wat arachideolie in een antikleefpan. Roerbak de kalkoenreepjes krokant. Kruid met zwarte peper en zout.

  11. Paneer de geitenkaasjes: haal eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren en door het paneermeel.

  12. Bak goudbruin aan elke kant in wat arachideolie.

  13. Meng de dressing onder de pasta met de broccoli en druiven. Werk af met de kalkoenstukjes en rode ui.

  14. Werk af met de geitenkaasjes en Parmezaanse kaas.