Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de aubergine in de lengte in plakken. Leg ze open op een bord en bedek met een laag zout. Laat een 30-tal min staan om het vocht uit de aubergines te onttrekken.
-
Verwijder het zout en dep de aubergineschijfjes goed droog.
-
Haal de plakjes aubergine door de bloem en leg op een bord.
-
Bak de kalfslapjes in een bodempje olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Bak de aubergineplakjes in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Giet ½ van de passata in een ovenschotel. Leg de kalfslapjes erin.
-
Snij de mozzarella in plakjes en schik op het vlees.
-
Bedek met een royale laag geraspte grana padano.
-
Overgiet met wat saus en bedek met de gebakken plakjes aubergine.
-
Giet de rest van de passata erover. Verdeel de rest van de grana padano er rijkelijk over.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven gedurende 20 à 25 min, tot je een mooi krokant korstje krijgt.
-
Kook ondertussen de pasta al dente zoals aangegeven op de verpakking.
-
Leg het kalfslapje op het bord en schik de pasta ernaast. Werk af met de saus en nog wat geraspte grana padano op de pasta.