Creamy avocadopasta PT30M 4 porties 2 teentjes knoflook 250 g linguini 2 bosjes basilicum 40 g parmezaan schilfers 250 g gekleurde kerstomaten 50 g Spar jonge spinazieblaadjes 2 avocado’s 1 citroen Boni Selection Griekse olijfolie

Creamy avocadopasta

796dd674a72b9741dd9f8d71a206fbbd561efcc9137d9afd299835037745451b.jpg

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kerstomaatjes in kwartjes.

  2. Snij de avocado’s overlangs middendoor, haal de pit eruit met een aardappelmesje en schep het vruchtvlees eruit.

  3. Pel de teentjes look.

  4. Doe de avocado in het hakmolentje, samen met de blaadjes van 1 bosje basilicum, de look, de spinazie en ½ van het citroensap. Mix fijn.

  5. Kruid met peper en zout en mix er een scheutje olijfolie door. Breng indien nodig verder op smaak met citroensap.

  6. Kook de pasta beetgaar in ruim licht gezouten water.

  7. Giet de pasta af en laat uitlekken.

  8. Schep de saus erdoor.

  9. Werk af met kerstomaatjes, parmezaanschilfers en de rest van de basilicumblaadjes.