Kwartelfilet met knolseldercrème en gebakken bospaddenstoelen

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de knolselder en snij in stukjes. Kook ze gaar in de melk waaraan je een takje tijm hebt toegevoegd. Giet af en laat uitdampen. Mix tot een gladde puree. Breng op smaak met peper, zout en een scheutje room.

  2. Pel de sjalotten en snipper fijn.

  3. Maak de bospaddenstoelen schoon. Rits de naaldjes van de tijmtakjes. Bak ze samen met de sjalotsnippers in hete olie. Kruid met peper en zout.

  4. Bak de kwartelfilets aan beide zijden goudbruin en gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  5. Verdeel de knolseldercrème over voorverwarmde borden. Schep de bospaddenstoelen er in 3 hoopjes naast. Schik de kwartelfilets erop. Serveer onmiddellijk.