Stoofpot van everzwijn met tomaat & bospaddenstoelen
Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de selder, verwijder de nerven en snij de selder in stukjes.
-
Snij de plakjes chorizo in repen.
-
Bestrooi het everzwijnvlees met 2 eetlepels bloem en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Verhit 4 eetlepels olijfolie in een gietijzeren pan en stoof hierin de uisnippers glazig. Voeg het vlees toe en laat bruin kleuren.
-
Schep de chorizo, selder en look erdoor. Overgiet met de wijn en wildfond. Voeg de verse kruiden en tomaten toe. Breng aan de kook. Draai het vuur lager, dek de pan af en laat 1 uur sudderen.
-
Breng op smaak met peper en zout. Vries in als het geheel afgekoeld is.
-
Borstel de bospaddenstoelen schoon.
-
Voeg ze bij het vlees en laat verder stoven.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat ze uitlekken en verdeel over voorverwarmde borden.
-
Schep de ragout op de pasta en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven