Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Gratin: spoel de krielaardappelen grondig.
-
Snij ze in plakjes van 2 mm met een mandoline of scherp mesje.
-
Pel de teentjes look en snij in fijne plakjes.
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Smeer de steelpannetjes in met boter. Leg de schijfjes aardappel dakpansgewijs op elkaar in een cirkel. Leg de plakjes look erop. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Giet er een scheutje room op.
-
Leg een 2de laag aardappelschijfjes erop, kruid opnieuw en giet de room erop. Werk af met gratinkaas.
-
Zet 45 à 50 min in een voorverwarmde oven.
-
Schroei het witlof aan in hete boter. Kruid met peper en zout. Laat verder garen in de oven.
-
Kruid het vlees met peper en zout. Schroei aan in hete boter en laat verder garen op matig vuur.
-
Schik het vlees en witlof op een bord. Serveer het steelpannetje met gratin erbij.
-
Werk af met verse fijngesnipperde peterselie en de jus van het vlees.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven