Turks brood als pizza

4Vis30minPrint
Ingrediënten
  • ½ Spar Turks brood
  • ½ brik Elvea pizza a casa tomatensaus
  • 200 g Boni Selection tonijn in eigen nat
  • ¼ rode ui
  • ¼ gele paprika
  • ¼ courgette
  • ¼ blik Boni Selection maïs
  • 50 g geraspte mozzarella
Recept
  1. Snij de helft doormidden en leg de stukken naast elkaar. Zo heb je een pizzabodem.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Verdeel de tomatensaus over de bodem. Verdeel de stukken tonijn erover.
  4. Snij de gele paprika in reepjes en vervolgens in kleine stukjes. Verdeel over de tonijn.
  5. Pel de rode ui en snipper fijn. Strooi over de pizza.
  6. Snij de courgette in schijfjes en daarna in blokjes en verdeel over de pizza.
  7. Laat de maïs uitlekken en verdeel over de pizza.
  8. Werk af met geraspte mozzarella.
  9. Zet de pizza in de oven, verlaag de temperatuur naar 180°C en bak 8 à 10 min.
  10. Haal uit de oven en snij in pizzapunten.
< naar recepten