Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Courgette
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgette in de lengte in dunne plakjes. Smeer in met olijfolie en kruid met zwarte peper en zout.
-
Verwarm de oven voor op 240°C.
-
Pel de look en pers fijn. Roer door de ricotta.
-
Beleg de pinsa met de passata. Verdeel de ricotta erover. Kruid met zwarte peper en zout. Leg de pinsa op een rooster.
-
Bak 6 à 8 min in de voorverwarmde oven.
-
Gril de courgette aan beide zijden gaar in een grillpan.
-
Werk de pinsa na baktijd af met de gegrilde courgette, prosciutto en basilicumblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven