Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoom de krielaardappelen gaar zoals vermeld op de verpakking. Laat afkoelen en snij in fijne plakjes.
-
Pel de rode ui en snipper fijn.
-
Verwarm oven voor op 180°C.
-
Boter de bakvorm in. Bekleed de bakvorm met het kruimeldeeg. Snij overtollig deeg van de rand af.
-
Snipper de dille en bieslook fijn.
-
Meng de eieren, room en groene kruiden. Kruid met peper en zout.
-
Snij de zalm in mooie blokjes. Verdeel deze samen met de aardappelen en rode ui over de bakvorm.
-
Giet het eiroommengsel over de zalm.
-
Bak de quiche 35 min in de oven.
-
Haal uit de oven en laat even rusten. Ontvorm de quiche.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven