Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Oktober
- November
- December
- Groenten
Witloof
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig het witloof en stoof beetgaar in wat boter. Haal uit de pan en laat goed uitlekken.
-
Saus: smelt de boter en voeg de bloem toe. Laat even bakken en voeg er dan geleidelijk, al roerend, de melk aan toe tot je een gladde saus bekomt. Roer er tenslotte de kaas, van het vuur af, door en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Knijp het overtollige vocht uit het witloof en wikkel ze in de sneetjes zalm.
-
Schik de rolletjes in een ovenschotel en overgiet met de saus. Bestrooi met de gratinmix.
-
Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 20 tot 30 minuten.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven