Quiche met gerookte zalm & witloof
 
                    
                    
                Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                    
                    Bekleed een quichevorm met het deeg en prik er gaatjes in met een vork. Strooi couscous op de bodem (want couscous slorpt het overtollige vocht op). 
- 
                    
                    Bedek met bakpapier en stort de bakparels erin. Bak gedurende 15 minuten blind. Verwijder het bakpapier met de bakparels. 
- 
                    
                    Snij het witloof fijn en stoof aan in boter. Laat zo droog mogelijk bakken. Kruid met cayennepeper, nootmuskaat en zout. Snij de gerookte zalm in stukjes. 
- 
                    
                    Klop de eieren met de room los en roer de kervel en de helft van de emmentaler er door. Breng op smaak met cayennepeper, nootmuskaat en zout. 
- 
                    
                    Meng het witloof met de gerookte zalm en schep in de vorm. Overgiet met het eimengsel en bestrooi met de rest van de gemalen kaas. 
- 
                    
                    Bak in 40 minuten goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                