Groentenoedels met scampi’s in de wok

Groentenoedels met scampi’s in de wok

Allergenen

Schaaldieren , Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de noedels in 3 à 4 min beetgaar. Spoel onder koud water om de garing te stoppen.

  2. Pel de scampi’s, verwijder de darmkanalen en snij ze overlangs middendoor.

  3. Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  4. Snij de ansjovisjes in kleine stukjes.

  5. Snij de lente-uitjes in fijne plakjes.

  6. Pluk de blaadjes van de koriander en zet opzij, hak de steeltjes fijn.

  7. Verwarm de wok droog voor. Voeg 1 el olie toe en roerbak de ui- en looksnippers op een matig vuur glazig. Voeg de ansjovis toe en laat ze wegsmelten.

  8. Besprenkel met de sherry en overgiet met bouillon. Voeg suiker, koriandersteeltjes en zout toe en breng aan de kook.

  9. Breng op smaak met sojasaus, sesamolie en witte peper.

  10. Voeg de scampi’s, noedels, wortelen courgettespaghetti toe en laat 3 min koken tot de scampi’s net gaar zijn.

  11. Werk af met lente-ui en korianderblaadjes en serveer.