Groentenoedels met scampi’s in de wok
Schaaldieren , Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de noedels in 3 à 4 min beetgaar. Spoel onder koud water om de garing te stoppen.
-
Pel de scampi’s, verwijder de darmkanalen en snij ze overlangs middendoor.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Snij de ansjovisjes in kleine stukjes.
-
Snij de lente-uitjes in fijne plakjes.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en zet opzij, hak de steeltjes fijn.
-
Verwarm de wok droog voor. Voeg 1 el olie toe en roerbak de ui- en looksnippers op een matig vuur glazig. Voeg de ansjovis toe en laat ze wegsmelten.
-
Besprenkel met de sherry en overgiet met bouillon. Voeg suiker, koriandersteeltjes en zout toe en breng aan de kook.
-
Breng op smaak met sojasaus, sesamolie en witte peper.
-
Voeg de scampi’s, noedels, wortelen courgettespaghetti toe en laat 3 min koken tot de scampi’s net gaar zijn.
-
Werk af met lente-ui en korianderblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven