Pittige hutsepot met kokos en noedels

Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil en rasp de gember.

  2. Pel de look en snipper fijn.

  3. Plet het citroengras en snij in 3 stukken.

  4. Verwarm een scheut olie in een pot en stoof de hutsepotgroenten even aan. Haal uit de pot.

  5. Roerbak de rode curry in dezelfde pot en voeg de looksnippers toe.

  6. Overgiet met de groentebouillon, roer de kokosmelk erdoor en voeg het citroengras en de gember toe.

  7. Breng aan de kook en laat 15 min zachtjes pruttelen.

  8. Voeg de hutsepotgroenten toe en laat beetgaar koken.

  9. Snij de lente-ui in fijne ringetjes.

  10. Pluk de blaadjes van de koriander en hak de steeltjes fijn. Voeg de steeltjes bij de hutsepot samen met de noedels.

  11. Laat doorwarmen en breng op smaak met vissaus.

  12. Werk af met lente-uitjes en korianderblaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit