Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verhit 3 el arachideolie in een pot met dikke bodem op een matig vuur. Bak het gehakt rul. Schep regelmatig om. Pel en pers de look en voeg samen met het vijfkruidenpoeder toe, roerbak en overgiet met 250 ml water, de sojasaus en honing. Laat pruttelen tot het vocht bijna verdampt is. Schep regelmatig om en laat nadien afkoelen.

  2. Snij de lente-ui en chilipepers in fijne ringetjes.

  3. Bak de pindanoten in arachideolie goudbruin, laat uitlekken op keukenpapier.

  4. Stoom of blancheer de paksoi gaar en snij in stukjes.

  5. Verwarm de noedels met wat water in een afgesloten kom in de microgolfoven.

  6. Saus

    Pel de look en pers fijn. Meng in een kom met tahin, sojasaus en 250 ml water. Giet de chili-olie erover en schep losjes door elkaar. Verdeel de saus over kommen.

  7. Schep de noedels, paksoi en het gehaktmengsel hierop. Bestrooi met lente-ui, pinda’s en chilipeper.

  8. Serveer met radijsjes en spinazieblaadjes.