Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de avocadozalf.
-
Reinig de venkel en snij in fijne plakjes. Besprenkel met de witte wijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat 30 min rusten.
-
Spoel de citroenen, snij in kwartjes, doe in een bokaal met grof zeezout, rozemarijn, laurier, tijm, peper- en korianderkorrels. Sluit goed af en laat lang rusten op een koele en donkere plaats. Dit kan je enkele weken op voorhand bereiden.
-
Maal het knäckebröd tot crumble in een foodprocessor. Wentel de kabeljauwfilets in de crumble.
-
Laat 10 min garen in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Serveer de gemarineerde venkel op het bord, schik daarop het kabeljauwhaasje. Werk af met gekonfijte citroen. Versier met enkele plukjes dille en enkele streepjes avocadozalf.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven