Kabeljauw in krokant jasje van knäckebröd
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak de avocadozalf.
-
Reinig de venkel en snij in fijne plakjes. Besprenkel met de witte wijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat 30 min rusten.
-
Spoel de citroenen, snij in kwartjes, doe in een bokaal met grof zeezout, rozemarijn, laurier, tijm, peper- en korianderkorrels. Sluit goed af en laat lang rusten op een koele en donkere plaats. Dit kan je enkele weken op voorhand bereiden.
-
Maal het knäckebröd tot crumble in een foodprocessor. Wentel de kabeljauwfilets in de crumble.
-
Laat 10 min garen in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Serveer de gemarineerde venkel op het bord, schik daarop het kabeljauwhaasje. Werk af met gekonfijte citroen. Versier met enkele plukjes dille en enkele streepjes avocadozalf.