Marokkaanse wok

Eieren , Gluten , Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard, laat schrikken onder koud water en afkoelen.
-
Pel en plet de eieren met een vork, kruid met peper en zout.
-
Hak de peterselie en snipper de muntblaadjes fijn.
-
Snij de olijven in fijne ringetjes.
-
Verwijder de zaadjes van de tomaten en snij in stukjes.
-
Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snij de lamskroon in koteletjes, bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Verwarm de grillpan en bak de koteletjes goudbruin aan beide zijden.
-
Verwarm de wok, voeg een scheutje arachideolie toe en roerbak de groentemengeling 5 min. Bestrooi met ras el hanout en laat even meebakken. Voeg de tomaten toe en laat nog even stoven. Kruid met harissa en zout.
-
Schep de verse kruiden erdoor en werk af met eimimosa, olijven en sesamzaadjes.
-
Serveer met couscous en gegrilde lamskoteletjes.