Gebakken pladijs met herfstsalade en gebakken aardappelen in de oven

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de aardappelschijfjes in een vuurvaste schotel. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Bak gaar in de oven op 180°C gedurende ± 20 min.
-
Bak de pladijs gaar in olijfolie en 1 el boter. Kruid met peper en zout.
-
Dressing: meng de zonnebloemolie met de wijnazijn, het water en de kruidenkaas.
-
Snij het witlof fijn en meng onder de andere groenten. Werk de salade af met de dressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders