Cannelloni met prei en zalm

Cannelloni met prei en zalm

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de prei en snij de stengels in 2.

  2. Stoof de prei gaar in wat water en boter. Kruid met peper en zout.

  3. Laat 2 el boter smelten in een pan en bak de bloem kort aan in de boter.

  4. Voeg de melk beetje bij beetje toe en bind tot een mooie gladde saus.

  5. Meng de kruidenkaas onder de witte saus en kruid met peper, zout en nootmuskaat.

  6. Snij de rauwe en gerookte zalm in repen.

  7. Verdeel de prei en de 2 soorten zalm over de 4 vellen verse pasta.

  8. Rol de pasta op tot cannelloni.

  9. Verdeel een paar el witte saus over de ovenschotel.

  10. Leg de cannelloni in de ovenschotel.

  11. Verdeel de rest van de saus over de cannelloni.

  12. Besprenkel met wat olijfolie.

  13. Bak op 190°C ± 30 min.