noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de helften van de mango van de pit en schil ze dan.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verhit de suiker met het water in een tatinpan op een matig vuur. Vooral niet roeren in deze fase, anders krijg je kristallen. Je hebt wat geduld nodig tot je de karamelkleur bekomt.
-
Haal de pan van het vuur en roer de boter erdoor met een garde.
-
Schik de 6 mangohelften op de karamel.
-
Dek af met bladerdeeg. Vouw het overhangende deeg naar binnen en stop ook de deegrand losjes in tussen de pan en de mango.
-
Maak met de punt van een scherp mes enkele inkepingen zodat het teveel aan vocht kan ontsnappen.
-
Bak in 30 min goudbruin en gaar in de voorverwarmde oven.
-
Laat de tatin 5 min rusten. Leg er een schaal omgekeerd op en keer ze samen om.
-
Bestrooi met gehakte pistachenoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven