Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Neem een medium pan met dikke bodem en breng hierin het water met de suiker en de boter aan de kook. Roer af en toe met een houten lepel. Laat 3 à 4 min koken.
-
Giet de room bij het kokende suikermengsel en laat 1 à 2 min goed doorkoken.
-
Neem van het vuur en meng er 1 kl fleur de sel onder.
-
Giet de hete karamel in een gesteriliseerde bokaal en laat afkoelen. Dek daarna af.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven