Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de courgette in dikke plakken.

  2. Pel en snipper de look fijn.

  3. Verwarm 3 el olijfolie in een ruime pot die ook in de oven kan.

  4. Bak de plakken courgette op een medium vuur. Bestrooi met ½ van de look en kruid met peper, zout en ½ van de espelettepeper. Dek de pot af en laat 5 min bakken.

  5. Snij de aubergine in blokjes. Pel de ui en snipper fijn.

  6. Haal de courgetteplakken uit de pot en hou opzij.

  7. Roerbak het vlees, voeg de uisnippers en aubergineblokjes toe en laat bakken.

  8. Halveer intussen de kerstomaatjes. Voeg de tomaatjes toe en kruid met tijm, gerookt paprikapoeder, peper, zout en de rest van de espelettepeper. Roerbak en voeg indien nodig meer olijfolie toe.

  9. Blus met kippenbouillon en passata.

  10. Roer de pasta erdoor en dek de pot af.

  11. Laat op een zacht vuur 10 min sudderen tot de pasta beetgaar is.

  12. Verwarm de oven op 200°C.

  13. Verkruimel de feta over de schotel.

  14. Snij de mozzarella in blokjes.

  15. Schik de courgetteplakjes op de schotel en bestrooi met blokjes mozzarella.

  16. Zet 8 min in een voorverwarmde oven tot de kaas gesmolten is en serveer.