Oesterzwammensoep met gefrituurde champignons, orzo en gehakte noten

Selder , Eieren , Gluten , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look, snij in stukken.
-
Scheur 2/3 van de oesterzwammen in kleinere stukken. Stoof de ui, look en stukjes oesterzwam aan in olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet met de bouillon en de room. Laat zachtjes koken.
-
Hak de noten fijn en hou apart.
-
Kook de orzo gaar in kokend gezouten water.
-
Scheur de rest van de oesterzwammen fijn.
-
Klop de eieren los met een snuifje zout en peper in een kommetje.
-
Doe het paneermeel in een ander kommetje.
-
Paneer de oesterzwammen door ze eerst in het ei te leggen en daarna in het paneermeel.
-
Frituur de oesterzwammen enkele min op 175°C. Kruid met kippenkruiden.
-
Mix de soep en kruid met peper en zout.
-
Serveer in een kom en voeg de orzo en de gehakte noten toe. Schik de gefrituurde oesterzwammen erop. Werk af met fijngesneden bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders