Champignons gevuld met notengehakt PT40M 6 porties 6 opvulchampignons 15 g bladpeterselie 50 g Spar amandelen 50 g Spar walnoten 50 g geraspte Parmezaanse kaas 1 teentje knoflook 3 eetlepels Boni sojasaus

Champignons gevuld met notengehakt

79efb8dbaf1d23bc94f33a3b270de177829ede9fe2caa82032e8bd83769c85a4.jpg

Allergenen

noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Rooster de amandelen en walnoten in een droge koekenpan.

  3. Pel de look en pluk de blaadjes van de peterselie.

  4. Borstel de champignons schoon en trek de stelen eruit.

  5. Doe de champignonstelen, walnoten, amandelen, peterselieblaadjes, look en ½ van de Parmezaanse kaas in een hakmolentje en mix fijn.

  6. Voeg de sojasaus toe en mix nogmaals. Kruid met versgemalen zwarte peper.

  7. Vul de champignons met het notengehakt en schik in een ovenschaal.

  8. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.

  9. Zet in de voorverwarmde oven en bak gaar in 30 à 40 min.

  10. Haal uit de oven en versier met een blaadje peterselie.

  11. Serveer warm.