Champignons gevuld met notengehakt

Champignons gevuld met notengehakt

Allergenen

noten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Rooster de amandelen en walnoten in een droge koekenpan.

  3. Pel de look en pluk de blaadjes van de peterselie.

  4. Borstel de champignons schoon en trek de stelen eruit.

  5. Doe de champignonstelen, walnoten, amandelen, peterselieblaadjes, look en ½ van de Parmezaanse kaas in een hakmolentje en mix fijn.

  6. Voeg de sojasaus toe en mix nogmaals. Kruid met versgemalen zwarte peper.

  7. Vul de champignons met het notengehakt en schik in een ovenschaal.

  8. Bestrooi met de rest van de Parmezaanse kaas.

  9. Zet in de voorverwarmde oven en bak gaar in 30 à 40 min.

  10. Haal uit de oven en versier met een blaadje peterselie.

  11. Serveer warm.