Portobello gevuld met roquefort en walnotencrumble

89c27f9514b253b237185afe9f71587a8f68fd98d9b9fffd3ca0cd3b1eef3eb5.jpg

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de steel van de portobello’s. Smeer de paddenstoelen in met boter. Kruid ze met versgemalen peper en zeezout. Plaats in de oven tot ze zacht zijn.

  3. Hak de noten en de verse marjolein fijn. Schep beide door de panko. Meng de zachte boter er ook door. Kruid met peper en zout. Bak het mengsel krokant in een pan met antiaanbaklaag.

  4. Verdeel de roquefort over de gare portobello’s. Dek af met de notencrumble. Plaats in de oven tot de kaas gaat smelten.

  5. Serveer met Hollandaise (kant-en-klaar of homemade) en werk af met chilivlokken.