Gevulde champignons PT30M 4 porties 12 opvulchampignons 1 citroen (het sap) Boni olijfolie Spar rucola 2 sneetjes Cobourg 1 grote ui 3 Spar walnoten peterselie

Gevulde champignons

7a829e9cbf126153e09a61ec0ebeb856c25d28ee79f40d56632473fa1fa79133.jpg
spar libin

Pascale & Serge

spar libin

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de champignons, verwijder hun steeltjes en besprenkel ze met wat citroensap zodat ze niet verkleuren.

  2. Pel de ui en snipper fijn. Snij de steeltjes van de champignons in kleine stukjes en meng met de uisnippers.

  3. Verwarm een scheutje olijfolie in een kookpot en laat de ui met champignonstukjes wat stoven.

  4. Snij de sneetjes ham in kleine stukjes. Hak de noten fijn. Snipper wat peterselie fijn.

  5. Meng de ham, noten en peterselie onder de champignonmengeling. Kruid met peper en zout.

  6. Verwarm de oven voor op 180°C.

  7. Vul de champignonhoedjes met de vulling. Zet in een ovenschaal en laat 15 min garen in de oven.

  8. Haal uit de oven en werk af met stukjes rucola.