Rillettes van champignons
Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de shiitake in fijne stukken.
-
Pel de sjalot en look. Pers de look en snipper de sjalot fijn.
-
Smelt de boter in een pan en bak de champignons gaar.
-
Roer de look en sjalot erdoor en haal van het vuur.
-
Snipper de dragonblaadjes en krulpeterselie fijn.
-
Rooster de hazelnoten, laat afkoelen en hak grof.
-
Mix de gebakken champignons met de notenolie, maar behoud wat structuur.
-
Roer de verse kruiden en hazelnoten eronder. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe in een potje en serveer met toastjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders