Gluten , Lactose , Melk , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het vlees in blokjes van 2 x 2 cm en doe in een kom. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper, zout en za’atar.
-
Snij de courgettes met een dunschiller in linten.
-
Snij het vruchtvlees van de paprika’s in stukken van 2 x 2 cm. Steek het vlees afwisselend met courgette en paprika op satéstokken.
-
Verwarm de grill voor.
-
Pluk de peterselieblaadjes en snipper fijn. Snij de dille fijn. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
-
Doe de kruiden, pijnboompitten en rozijnen in een serveerschaal. Besprenkel met 2 el olijfolie en kruid met peper en zout.
-
Kook de orzo beetgaar, giet af en laat uitlekken.
-
Verwarm de yoghurt met 100 ml kokend water en 1 el olijfolie in dezelfde pot onder voortdurend roeren zodat het niet gaat schiften. Haal van het vuur als de saus warm is.
-
Gril de brochettes 12 à 15 min en draai regelmatig om.
-
Schep de pasta door de kruidenmengeling. Serveer met de lamsbrochettes en de yoghurtsaus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven