Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Sla de kalkoenlapjes plat met een breed mes.
-
Klop de eiwitten los en kruid met peper en zout.
-
Meng het paneermeel met de gehakte peterselie.
-
Wentel de kalkoenlapjes in de eiwitten en vervolgens in het paneermeel.
-
Bak de kalkoenschnitzels in een antikleefpan met hete olijfolie.
-
Laat aan beide zijden mooi goudbruin bakken op een matig vuur.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders