Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Verdeel de ovenfrietjes op een bakplaat en bak ze in 20 min goudgeel.

  3. Pel de sjalot en look en snipper alles fijn. Schil de gember en rasp fijn.

  4. Verhit de boter in een pan en roerbak de sjalot, look en gember ± 4 min op een matig vuur. Voeg de droge kruiden (koriander-, komijn-, chili- en paprikapoeder en tandoori masalakruiden) en een snuifje suiker toe en laat kort meebakken. Blus met het citroensap en voeg de tomatenblokjes toe. Kruid met peper en zout. Laat indikken tot een dikke tomatenpasta.

  5. Haal de frietjes uit de oven en meng ze warm onder de tomatenpasta.

  6. Serveer onmiddellijk. Werk af met wat yoghurt en verse koriander.