Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het been van de spieringen en snij het vlees in blokjes van 2 x 2 cm.

  2. Pel de ui en de look en snipper fijn.

  3. Verwijder het kroontje uit de tomaten en snij in blokjes. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij in grove stukken.

  4. Bak de ui en de look glazig in boter of spekvet. Voeg de stukken tomaat en paprika toe. Laat 10 min rustig stoven. Roer wat zwarte peper, het komijnpoeder, de smaakverfijner en het paprikapoeder erdoor.

  5. Voeg het vlees en tomatenpuree toe en blus met 2 l rundsbouillon. Laat 1 u 30 min koken onder deksel.

  6. Schil de pastinaak en wortelen en snij in dobbelsteentjes. Schil de aardappelen en snij in stukken. Voeg de pastinaak, wortel en aardappelen toe aan de goulash en laat 30 min sudderen zonder deksel.

  7. Snipper de peterselie fijn en roer door de goulash. Kruid met zwarte peper en zout.

  8. Serveer met enkele sneden bruin brood.