Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij fijn.

  2. Pel de look en plet.

  3. Snij het stoofvlees in iets kleinere stukken en kleur aan in de kookpot.

  4. Voeg de stukken ui en de look toe: bak mooi glazig. Kruid met komijn- en paprikapoeder.

  5. Voeg de tomatenpuree toe en laat kort meestoven.

  6. Blus met de rode wijn en laat deze volledig uitkoken.

  7. Schil de wortelen en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Spoel de selder.

  8. Snij de groenten in hapklare stukken en voeg samen met de tomatenblokjes toe aan het vlees.

  9. Bevochtig met de bouillon. Laat, onder deksel, ± 30 min zachtjes garen.

  10. Kruid met peper en zout en eventueel nog wat komijn- en paprikapoeder.

  11. Werk af met grofgehakte platte peterselie.