Gegrilde zuiderse groenten met schelvisfilet PT1H 4 porties 1 venkel 1 courgette 800 g schelvisfilet 1 bosje platte peterselie 2 rode uien 2 rode paprika Italiaanse kruiden 1 aubergine 1 gele paprika 50 g Boni Selection zongedroogde tomaatjes op olie Boni olijfolie

Gegrilde zuiderse groenten met schelvisfilet

42dab2a744c5d7397296c80288bb9eae2dafc0f4847ebdf3e191dcb0000138ba.jpg

Allergenen

Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Hak de bladpeterselie grof.

  3. Snij de venkel, aubergine en courgette in plakjes en het vruchtvlees van de paprika’s in brede repen.

  4. Pel de uien en snij in partjes.

  5. Bestrijk de groenten met olijfolie en bestrooi royaal met Italiaanse kruiden, peper en zout.

  6. Laat de groenten 20 à 25 min garen in de oven.

  7. Schik de visfilets erop. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Plaats nog 15 min in de oven tot de vis net gaar is.

  8. Bestrooi met zongedroogde tomaatjes en bladpeterselie.